اعطای ویزا و اقامت به فارغ التحصیلان دانشگاهی

در کشور چین پیشتر روال بر این منوال بوده است که کلیه فارغ التحصیلان از دانشگاه های چین برای گرفتن ویزای کار نیاز به داشتن حداقل دوسابقه کار بودند که این امر چالشی برای فارغ التحصیلان ایجاد میکرد و اکثرا نمیتوانستند ویزای کاری اخذ نمایند اما خبر انست که اخیرا دولت چین به فارغ التحصیلانی که طرح تجاری یا برنامه سرمایه گذاری داشته باشند ویزای اقامت دوساله ای پس از فراغت از تحصیل براحتی اعطا می نماید.

اعطای ویزا و اقامت به فارغ التحصیلان دانشگاهی

 

اعطای ویزای اقامتی به فارغ التحصیلان

در کشور چین پیشتر روال بر این منوال بوده است که کلیه فارغ التحصیلان از دانشگاه های چین برای گرفتن ویزای کار نیاز به داشتن حداقل دوسابقه کار بودند که این امر چالشی برای فارغ التحصیلان ایجاد میکرد و اکثرا نمیتوانستند ویزای کاری اخذ نمایند اما خبر انست که اخیرا دولت چین به فارغ التحصیلانی که طرح تجاری یا برنامه سرمایه گذاری داشته باشند ویزای اقامت دوساله ای پس از فراغت از تحصیل براحتی اعطا می نماید.

به نوعی دولت چین با اینکار دنبال ان است که کلیه فارغ التحصیلانی که قدرت سرمایه گذاری یا کارآفرینی یا خلق فرصت هستند در چین نگه دارد. مخصوصا کسانی که از کشورهای تحت پروژه یک کمربند یک راه هستند با توجه به وسعت این پروژه استقبال بیشتر خواهد شد.

چگونه میتواند اقدام نمود؟

اگر شما یک فرد هستید که اخیرا از دانشگاه های چین، هنگ کنگ یا ماکایو فارغ التحصیل شده اید و همچنین ایده نو آورانه در ذهن دارید میتوانید با مکتوب نمودن آن ، اقدام به اخذ این نوع ویزا نماییدکه ظرف مدت 7 روز کاری صادر خواهد شد. (این طرح فعلا تنها در گوانجو عملی شده است وبزودی از طریق پارک علم و فناوری zhongguancun نیز قابل اقدام است) و برای اخذ این نوع ویزا مدارک زیر (همه ترجمه رسمی به چینی) لازم است:

طرح و برنامه تجاری که ارایه می نمایید تاثیر زیادی در پذیرش در این نوع ویزا دارد سعی نمایید طرح تان با جزییات کامل شامل مباحث مالی، نیروی انسانی، طراحی محصول، بازار یابی، اهداف کوتاه مدت و بلند مدت باشد.

 

 

برچسب ها: دانشجویی  اخبار 

پست های مشابه

 

تمامی حقوق برای سایت دروازه ایران و چین محفوظ می باشد
京ICP备16062481号-1